> > > > > het-gesloten-koninkrijk

Ladin, Carmen Bin - Het Gesloten Koninkrijk

Het boek Het Gesloten Koninkrijk van de auteur Ladin, Carmen Bin is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Gesloten Koninkrijk" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Gesloten Koninkrijk ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Gesloten Koninkrijk

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, Uitgeverij Mouria, 2003. Paperback 21x14. 3e druk. 224 blz. Vertaald uit het Engels door Hans van den Broek. Op 11 september 2001 was Carmen bin Ladin met haar auto onderweg naar haar huis in Zwitserland toen ze het nieuws van de aanslag op de Twin Towers hoorde. Instinctief wist ze dat haar zwager Osama hier iets mee te maken had. Ze besefte dat vanaf dat moment het leven van haar dochters nooit meer hetzelfde zou zijn. In 'Het gesloten koninkrijk' verhaalt Carmen bin Ladin over haar leven in Saoedi-Arabië, een land dat de deur naar het Westen potdicht houdt. Ze mocht er haar eigen auto niet besturen, kon zonder mannelijke begeleiding haar huis niet uit en diende haar kinderen naar een streng islamitische school te sturen. Ze kwam er al snel achter dat ze in een middeleeuwse maatschappij leefde, waar de oude wetten van de woestijn nog golden. Carmens grootste angst betrof haar drie dochters. Ze zouden geen goede opleiding kunnen krijgen, vanaf hun twaalfde gesluierd over straat moeten en nooit hun eigen man kunnen kiezen. Uiteindelijk wist Carmen bin Ladin haar man ervan te overtuigen naar Zwitserland te verhuizen, waar het huwelijk ten slotte strandde. Carmen en haar dochters leven weer in vrijheid - de gevangenschap is voorbij, maar de achternaam is gebleven. 'Vroeger was onze achternaam een naam als alle andere. Nu is hij synoniem met dood, lijden en terreur.'.
Prijs
Bekijk boek