> > > > > stability-of-encapsulated-lactic-acid-bacteria-in-yoghurt

Afzaal Muhammad - Stability Of Encapsulated Lactic Acid Bacteria In Yoghurt

Het boek Stability Of Encapsulated Lactic Acid Bacteria In Yoghurt van de auteur Afzaal Muhammad is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Stability Of Encapsulated Lactic Acid Bacteria In Yoghurt" is nieuw te koop vanaf € 34,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 34,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Stability Of Encapsulated Lactic Acid Bacteria In Yoghurt

Type: Paperback
ISBN: 9783659786631
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 34,99