> > > > > hydrophobic-interactions-in-food-systems

Shuryo Nakai - Hydrophobic Interactions In Food Systems

Het boek Hydrophobic Interactions In Food Systems van de auteur Shuryo Nakai is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Hydrophobic Interactions In Food Systems" is nieuw te koop vanaf € 139,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 139,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Hydrophobic Interactions In Food Systems

Type: Hardcover
ISBN: 9781315894218
Levertijd: 27

Aanbieder:
€ 139,00


Andere populaire boeken van Shuryo Nakai
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Food Proteins

ISBN: 9780471297857


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 221,29
Tweedehands (0)