> > > > > physical-techniques-for-the-study-of-food-biopolymers

S.B. Rossmurphy - Physical Techniques For The Study Of Food Biopolymers

Het boek Physical Techniques For The Study Of Food Biopolymers van de auteur S.B. Rossmurphy is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Physical Techniques For The Study Of Food Biopolymers" is nieuw te koop vanaf € 121,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 121,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Physical Techniques For The Study Of Food Biopolymers

Type: Hardcover
ISBN: 9780751401790
Levertijd: 58

Aanbieder:
€ 121,00