> > > > > af-en-toe-met-pa-en-moe-de-speeltuinbeweging-in-nederland-19001995

Selten - Af En Toe Met Pa En Moe - De Speeltuinbeweging In Nederland 1900-1995

Het boek Af En Toe Met Pa En Moe - De Speeltuinbeweging In Nederland 1900-1995 van de auteur Selten is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Af En Toe Met Pa En Moe - De Speeltuinbeweging In Nederland 1900-1995" is tweedehands te koop vanaf € 34,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 34,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035216051
   
Soort boek
Paperback


Af en toe met pa en moe biedt een zeer fraai geillustreerd overzicht van de ontwikkeling van bijna honderd jaar speeltuinbeweging. De alledaagse gebeurtenissen die plaatsvinden in de speeltuin vormen het boeiende uitgangspunt. De inrichting van de speelplekken, de clubactiviteiten, de inbreng van de vrijwilligers en de contacten met instanties zoals gemeenten en het bedrijfsleven, komen uitgebreid aan bod. Wat zijn de condities en facoren die het succes van het speeltuinwerk bepalen? Deze vraag wordt uitgebreid aan de orde gesteld. Door de toegewijde beschrijvingen is dit boek een inspiratiebron voor de ontwikkeling van kinderwerk en sociaal buurtbeheer. Verder brengt de redactie nauwgezet in beeld hoe opvoeding gestalte kreeg in de loop van de twintigste eeuw. Af en toe met pa en moe is een uniek document voor iedereen die betrokken is bij het speeltuinwerk, kindervakantiewerk, buurtwerk, buurtbeheer, sociaal-cultureel werk (overheid en particulier). Daarnaast biedt het boeiend materi
Prijs
€ 34,95
Bekijk boek