> > > > > de-vegetarische-keuken-van-china

Kwee Siok Lan - Vegetarische Keuken Van China

Het boek Vegetarische Keuken Van China van de auteur Kwee Siok Lan is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Vegetarische Keuken Van China" is tweedehands te koop vanaf € 12,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 12,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062913343
   
Soort boek
Paperback


Chinees eten vandaag de dag is een mengeling van verfijning, kleur- en smaakcontrasten, een harmonisch samengaan van Yin en Yang.<br />De Chinese keuken staat eveneens bekend om haar uiterst smakelijke gerechten zonder vlees. In feite waren de Chinezen al van oudsher vertrouwd met vegetarische maaltijden, omdat vlees in bepaalde streken van China en in perioden van armoede (mislukte oogsten, oorlogen, natuurrampen) amper verkrijgbaar was.<br />Desondanks stond gezonde voeding hoog in het vaandel en werden er tijdens de bereiding van de dagelijkse dis slechts andere accenten gelegd. Bijvoorbeeld op een juiste combinatie van groenten, bonen en peulvruchten, granen enz. in een en hetzelfde gerecht. Als geen ander volk met zo’n interessante, rijkgeschakeerde keuken, weten de Chinezen maaltijden te serveren, die het ontbreken van vlees volkomen teniet doen.<br />En zelfs niet-vegetariërs de verzuchting doen slaken: ’was dit nou vegetarisch? Dat heb ik helemaal niet gemerkt!’<br />In dit boek vindt u ruim honderd heerlijke recepten en tips om, met behulp van een groot scala aan exotische produkten op onze huidige markt, een bijzonder smakelijke maaltijd voor u, uw familie en vrienden te serveren.<br />U zult verrast zijn wanneer u merkt wat u allemaal met eiwitrijke ingrediënten als tahu (tofu), taugeh, kacang hijo kunt maken. Ook hoe u met waterkastanjes, Chinese paddestoelen en specifieke produkten verfijnde schotels kunt bereiden...<br />Kwee Siok Lan is schrijfster van ruim 20 westerse en Aziatische kookboeken en vertaalster en styliste van tientallen boeken op het terrein van voeding en gezondheid. Ze geeft daarnaast kookles op o.a. de Hotelschool in Den Haag en is ook werkzaam in het buitenland als culinair styliste. In het bijzonder gaat haar hart uit naar de Aziatische keukens.
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062913343
   
Soort boek
Paperback


Chinees eten vandaag de dag is een mengeling van verfijning, kleur- en smaakcontrasten, een harmonisch samengaan van Yin en Yang.<br />De Chinese keuken staat eveneens bekend om haar uiterst smakelijke gerechten zonder vlees. In feite waren de Chinezen al van oudsher vertrouwd met vegetarische maaltijden, omdat vlees in bepaalde streken van China en in perioden van armoede (mislukte oogsten, oorlogen, natuurrampen) amper verkrijgbaar was.<br />Desondanks stond gezonde voeding hoog in het vaandel en werden er tijdens de bereiding van de dagelijkse dis slechts andere accenten gelegd. Bijvoorbeeld op een juiste combinatie van groenten, bonen en peulvruchten, granen enz. in een en hetzelfde gerecht. Als geen ander volk met zo’n interessante, rijkgeschakeerde keuken, weten de Chinezen maaltijden te serveren, die het ontbreken van vlees volkomen teniet doen.<br />En zelfs niet-vegetariërs de verzuchting doen slaken: ’was dit nou vegetarisch? Dat heb ik helemaal niet gemerkt!’<br />In dit boek vindt u ruim honderd heerlijke recepten en tips om, met behulp van een groot scala aan exotische produkten op onze huidige markt, een bijzonder smakelijke maaltijd voor u, uw familie en vrienden te serveren.<br />U zult verrast zijn wanneer u merkt wat u allemaal met eiwitrijke ingrediënten als tahu (tofu), taugeh, kacang hijo kunt maken. Ook hoe u met waterkastanjes, Chinese paddestoelen en specifieke produkten verfijnde schotels kunt bereiden...<br />Kwee Siok Lan is schrijfster van ruim 20 westerse en Aziatische kookboeken en vertaalster en styliste van tientallen boeken op het terrein van voeding en gezondheid. Ze geeft daarnaast kookles op o.a. de Hotelschool in Den Haag en is ook werkzaam in het buitenland als culinair styliste. In het bijzonder gaat haar hart uit naar de Aziatische keukens.
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kwee Siok Lan
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,02
Grote Rystkookboek

ISBN: 9789010049094


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,95
Thaise Keuken

ISBN: 9789055011674


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 29,95
Tweedehands (0)