> > > > > het-grote-groentenboek

A.M.M. Teubner - Grote Groentenboek

Het boek Grote Groentenboek van de auteur A.M.M. Teubner is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Grote Groentenboek" is tweedehands te koop vanaf € 11,70 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 11,70 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789065905413
   
Soort boek
Hardcover


Groenten hebben zich - mede onder invloed van het toegenomen belang dat aan gezond voedsel wordt gehecht - tot het belangrijkste bestanddeel van het moderne voedingsmiddelenpakket ontwikkeld. Daarnaast hebben de vele toepassings- en bereidingsmogelijkheden van groenten bijgedragen aan hun populariteit.<br />Moderne landbouwmethoden en de voortgeschreden transport- en koeltechnieken hebben ervoor gezorgd dat vele groenten onafhankelijk van het seizoen leverbaar zijn, terwijl het ook de introductie van vele voorheen onbekende 'exotische' soorten mogelijk maakte.<br />Het grote groentenboek behandelt dit veelzijdige natuurprodukt op niet eerder gerealiseerde wijze.<br />Het boek bestaat uit twee delen: de groenten-encyclopedie en groenten in de praktijk.<br />Het encyclopedische deel geeft een zeer uitgebreid overzicht van de belangrijkste inlandse en 'exotische' groenten en beschrijft hun karakteristieke kenmerken.<br />De duidelijke indeling naar botanische families en de briljante kleurenfotografie van de afzonderlijke pro- dukten geven - in combinatie met de korte informatieve teksten - een praktisch overzicht van het aanbod. Daarnaast laat de verdere tekst geen vraag over groenten onbeantwoord. De specifieke behandelings- en bereidingswijzen zijn telkens bij de desbetreffende groentesoort opgenomen.<br />Behandeld worden niet alleen de bekende 'standaardsoorten' en de inmiddels bij ons ingeburgerde buitenlandse groenten, maar ook de meer exotische soorten die wellicht in de toekomst bij ons een rol gaan spelen. De inleidende voedingsleer geeft een kritisch overzicht van de belangrijkste teeltmethoden en van de voedingswaarde van groenten.<br />In groenten in de praktijk vooral veel aandacht voor de bereidingswijzen, omdat groenten veel zorg vereisen. Worden ze niet rauw gegeten, dan is een juiste behandeling van groot belang om alle waardevolle kwaliteiten te behouden en een optimale smaak te garanderen.<br />De basisrecepten zijn eenvoudig te volgen, dank zij zeer instructieve stap-voor-stap fotografie.
Prijs
€ 11,70
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789065905413
   
Soort boek
Hardcover


Groenten hebben zich - mede onder invloed van het toegenomen belang dat aan gezond voedsel wordt gehecht - tot het belangrijkste bestanddeel van het moderne voedingsmiddelenpakket ontwikkeld. Daarnaast hebben de vele toepassings- en bereidingsmogelijkheden van groenten bijgedragen aan hun populariteit.<br />Moderne landbouwmethoden en de voortgeschreden transport- en koeltechnieken hebben ervoor gezorgd dat vele groenten onafhankelijk van het seizoen leverbaar zijn, terwijl het ook de introductie van vele voorheen onbekende 'exotische' soorten mogelijk maakte.<br />Het grote groentenboek behandelt dit veelzijdige natuurprodukt op niet eerder gerealiseerde wijze.<br />Het boek bestaat uit twee delen: de groenten-encyclopedie en groenten in de praktijk.<br />Het encyclopedische deel geeft een zeer uitgebreid overzicht van de belangrijkste inlandse en 'exotische' groenten en beschrijft hun karakteristieke kenmerken.<br />De duidelijke indeling naar botanische families en de briljante kleurenfotografie van de afzonderlijke pro- dukten geven - in combinatie met de korte informatieve teksten - een praktisch overzicht van het aanbod. Daarnaast laat de verdere tekst geen vraag over groenten onbeantwoord. De specifieke behandelings- en bereidingswijzen zijn telkens bij de desbetreffende groentesoort opgenomen.<br />Behandeld worden niet alleen de bekende 'standaardsoorten' en de inmiddels bij ons ingeburgerde buitenlandse groenten, maar ook de meer exotische soorten die wellicht in de toekomst bij ons een rol gaan spelen. De inleidende voedingsleer geeft een kritisch overzicht van de belangrijkste teeltmethoden en van de voedingswaarde van groenten.<br />In groenten in de praktijk vooral veel aandacht voor de bereidingswijzen, omdat groenten veel zorg vereisen. Worden ze niet rauw gegeten, dan is een juiste behandeling van groot belang om alle waardevolle kwaliteiten te behouden en een optimale smaak te garanderen.<br />De basisrecepten zijn eenvoudig te volgen, dank zij zeer instructieve stap-voor-stap fotografie.
Prijs
€ 15,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A.M.M. Teubner
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Pasta

ISBN: 9789044303278


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 20,00
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 6,50
Vis En Zeevruchten

ISBN: 9783833810947


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 24,95
Tweedehands (0)