> > > > > italiaanse-keuken

Italiaanse Keuken

Het boek Italiaanse Keuken is 3 maal gevonden, 2 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Italiaanse Keuken" is nieuw te koop vanaf € 8,50 bij Bol.com. "Italiaanse Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 9,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 8,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (1) vanaf € 9,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Italiaanse Keuken ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Italiaanse Keuken
Italiaanse Keuken
Italiaanse Keuken

Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Italiaanse Keuken

Type: Paperback
ISBN: 9789070485405
Levertijd: 13

Aanbieder:
€ 8,50
Italiaanse Keuken

Type: Hardcover
ISBN: 9781445403038
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 11,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062916221
   
Soort boek
Paperback


DE ITALIAANSE MEER DAN 300 AUTHENTIEKE RECEPTEN<br /><br />Door het land af te reizen en zich plaatselijk door koks te laten voorlichten over de typische regionale specialiteiten, ingrediënten en bereidingswijzen, verzamelde Claudia Roden een groot aantal traditionele, Italiaanse recepten.<br /><br />Ruim 300 authentieke en ongecompliceerde recepten werden door haar voor deze uitgave geselecteerd, variërend van Prosciutto con fichi (Parma-ham met vijgen) en Fave stuffate al cacio (tuinbonen met geitekaas) via Zuppa di zucca con Ie mandorle (pompoensoep met amandelen), Lasagne al forno (gebakken lasagne) en Trote alle panna acida (forel met zure room) tot Pesche ripiene (gevulde peren) en Tiramisu (roomkaas-rumpudding).<br /><br />Even afwisselend als het landschap, het klimaat, de vegetatie, de architectuur, het karakter van de bewoners en de dialecten is de keuken. Een logische gevolgtrekking is dan ook dat er geen typisch Italiaanse keuken bestaat, maar alleen de Siciliaanse, de Napolitaanse, Venetiaanse, Genuese of Florentijnse keuken. Maar juist dit maakt Italië zo boeiend en haar keuken even afwisselend als fascinerend.<br /><br />De authentieke, locale gerechten eet u niet uit Italiaanse restaurants - zelfs niet in Italië - u bereidt ze zelf! Smakelijk eten.<br /><br />Claudia Roden is een internationaal veelgeprezen culinair expert. Zij kreeg onder meer bekendheid door haar BBC-reeks Mediterranean Cookery'. Reeds tweemaal viel haar in Italië een prijs ten deel, t.w. de 'Parma Alimentare, Maria Luiga Duchess di Parma en de Academia ltaliana della Cucina, Orio Vergani' - een unicum voor een niet-Italiaanse.
Prijs
€ 9,99
Bekijk boek