> > > > > 3-kookboeken-italiaans-roerbakken-en-chocolade

3 Kookboeken - Italiaans, Roerbakken En Chocolade

Het boek 3 Kookboeken - Italiaans, Roerbakken En Chocolade is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "3 Kookboeken - Italiaans, Roerbakken En Chocolade" is tweedehands te koop vanaf € 29,12 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 29,12 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9780002182614
   
Soort boek
Hardcover


Drie gebonden kookboeken met kleurenfoto's in één pakket voor slechts € 8,95! Het pakket bevat de boeken Italiaanse specialiteiten, roerbakspecialiteiten en chocoladespecialiteiten.<br />Italiaanse specialiteiten: de Italiaanse keuken staat bekend als eenvoudig en eerlijk. Wie basisingrediënten van goede kwaliteit in huis heeft - olijfolie, rijpe pomodoritomaten, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas - maakt snel en gemakkelijk de verrukkelijkste authentieke maaltijden. Niet voor niets is de Italiaanse keuken overal ter wereld populair. In deze selectie vindt u gevarieerde recepten voor alle maaltijdgangen. Doe eens echt Italiaans en begin met een anti-pasto, zoals een salade met tomaten, bocconcini en basilicum met een overheerlijke balsamicodressing. Daarna kiest u voor een pastagerecht als primo: fettucine met zeevruchten bijvoorbeeld, gevolgd door een secondo - de kabeljauw met basilicumaïoli is een absolute aanrader. En als fantastische afsluiting van de maaltijd een verrukkelijke dolce: Frangelico chocoladetaart, uiteraard met een pittig kopje espresso erbij. <br />Roerbakspecialiteiten: weinig tijd? Roerbakken zorgt dat uw eten snel op tafel komt. U kunt een breed scala aan gezonde, heerlijke gerechten in slechts minuten bereiden. Deze snelle kookmethode is de ideale manier om kleur, structuur en smaak van de verse ingrediënten te behouden, net als de voedingswaarde. Vlees, gevogelte, zeevruchten en groente kunnen snel en makkelijk bereid worden tijdens het roerbakproces. Thais rundvlees met chilipepers, kip met teriyakisaus, pittige garnalen met zongedroogde tomaten, roergebakken aubergines zijn slechts enkele van de ontelbare verleidelijke recepten die speciaal geselecteerd zijn om u te laten watertanden. Met dit kookboek ter inspiratie zal roerbakken snel uw voorkeur krijgen en bovenal de smakelijkste manier van koken zijn. <br />Chocoladespecialiteiten: chocolade, wie is er niet verzot op? Chocolade is een zinneprikkelend voedingsmiddel dat niet alleen ontzettend lekker is, maar ook troost biedt en voor energie zorgt. Dit boek staat boordevol creatie ideeën voor het zelf maken van diverse soorten bonbons, cakes en taarten, eenvoudig of exquis. Van verrukkelijke walnotenbonbons, oogstrelende truffels en chocoladecrunchies tot zalige petitfours en verleidelijke chocoladetaart met amandelen. Daarnaast vindt u in dit boek talloze recepten voor geraffineerde desserts, alle met een basis van chocolade. Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot bijzonder, van snel tot wat arbeidsintensiever, van klassiek tot modern.
Prijs
€ 29,12
Bekijk boek