|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Met meer dan 150 recepten voor vis en zeevruchten is dit boek voor fijnproevers een ontdekkingsreis door heel Europa. Het brengt de uitgelezen tafelgenoegens van voortreffelijke topgastronomie bij u thuis. Niet minder dan 92 gerenommeerde chef-koks uit 16 verschillende landen hebben een bijdrage geleverd aan deze bijzondere verzameling.<br />Zo ontstond een boeiend overzicht van de culinaire cultuur op het Europese continent waarin de mooiste visgerechten van Europa bijeengebracht zijn. Van zeetong met eekhoorntjesbrood, jacobsmosselen naar Kartuizer aard of Provençaalse bouillabaisse, de culinaire creaties uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland bieden elk wat wils, van kruidig en licht tot pikant en voedzaam.<br />De in Eurodélices - VIS EN ZEEVRUCHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
|
Prijs
€ 10,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
Verse vis en zeevruchten, dat smaakt naar zon, strand en zee. Maar `Vis en zeevruchten´ wekt niet alleen vakantieherinneringen, het is ook gezond en veel makkelijker klaar te maken dan velen denken. Gène Bervoets brengt u in dit boek zijn ervaringen en de beste visrecepten uit de tv- reeks Gentse Waterzooi. Een lichte snack als tussendoortje, een geraffineerde soep, een snel gerecht of een heerlijk maal op een feestelijk ogenblik.
|
Prijs
€ 14,75
|
Bekijk boek
|