> > > > > advances-in-food-rheology-and-its-applications

Jasim Ahmed - Advances In Food Rheology And Its Applications

Het boek Advances In Food Rheology And Its Applications van de auteur Jasim Ahmed is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Advances In Food Rheology And Its Applications" is nieuw te koop vanaf € 246,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 246,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Advances In Food Rheology And Its Applications

Type: Hardcover
ISBN: 9780081004319
Levertijd: 13

Aanbieder:
€ 246,99
Advances In Food Rheology And Its Applications

Type: Paperback
ISBN: 9780128239834
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 285,00


Andere populaire boeken van Jasim Ahmed
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (3)
vanaf € 72,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 250,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 559,87
Tweedehands (0)