> > > > > fotos-verhalen-en-gerechten-verzameld-in-de-haven-van-rotterdam

Van Alle Wereldzeeën - Foto's, Verhalen En Gerechten, Verzameld In De Haven Van Rotterdam

Het boek Foto's, Verhalen En Gerechten, Verzameld In De Haven Van Rotterdam van de auteur Van Alle Wereldzeeën is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Foto's, Verhalen En Gerechten, Verzameld In De Haven Van Rotterdam" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij www.stormybooks.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 10,00 bij www.stormybooks.nl Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9055942065
   
Soort boek
Hardcover


Conditiegoed [ongelezen boek; het enige minpunt is de verkleuring van de rug/randje voorzijde kaft]Aantal pagina`s158Uitgavejaar2000 [1e druk]Uitgegeven doorniet bekendKafthardcoverISBN9055942065Code [intern]LOT/ZOL10 Beschrijving boekDoor Peter Paul Klapwijk en Gerard Keijsers.Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de wereld eruit vanuit een kombuis? In Van alle wereldzeeën komt één van de hoofdfiguren op een schip aan het woord: de scheepskok. De man - een enkele keer een vrouw - die met zijn kookkunsten het humeur van de bemanning op peil houdt.Veertig koks uit de hele wereld - van China tot Brazilië en van Zuid-Afrika tot Polen - geven in dit boek hun favoriete 'goed-humeur-gerecht'. De recepten zijn afkomstig van hun geboortegrond en bedoeld voor groepen van tien tot twintig personen. Net als aan boord. Elke kok geeft de persoonlijke betekenis van het gerecht prijs.Van alle wereldzeeën is meer dan alleen een kookboek. Naast elk recept is ook een 'sterk verhaal' van zee opgenomen. De koks laten niet alleen spannende anekdotes optekenen. Ze vertellen ook over de keiharde werkelijkheid aan boord. Want ook een scheepskok heeft wel eens last van heimwee.De interviews in dit boek zijn gemaakt door journalist Gerard Keijsers. Fotograaf Peter Paul Klapwijk portretteerde elke scheepskok op of bij het schip met een ingrediënt van zijn favoriete gerecht. Behalve de recepten en verhalen biedt Van alle wereldzeeën ook een impressie van het werk in de Rotterdamse haven. In zwart-wit foto's is de unieke sfeer tussen loods, kade en zee te proeven.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9055942065
   
Soort boek
Hardcover


Conditiegoed [ongelezen boek; het enige minpunt is de verkleuring van de rug/randje voorzijde kaft]Aantal pagina`s158Uitgavejaar2000 [1e druk]Uitgegeven doorniet bekendKafthardcoverISBN9055942065Code [intern]LOT/ZOL10 Beschrijving boekDoor Peter Paul Klapwijk en Gerard Keijsers.Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de wereld eruit vanuit een kombuis? In Van alle wereldzeeën komt één van de hoofdfiguren op een schip aan het woord: de scheepskok. De man - een enkele keer een vrouw - die met zijn kookkunsten het humeur van de bemanning op peil houdt.Veertig koks uit de hele wereld - van China tot Brazilië en van Zuid-Afrika tot Polen - geven in dit boek hun favoriete 'goed-humeur-gerecht'. De recepten zijn afkomstig van hun geboortegrond en bedoeld voor groepen van tien tot twintig personen. Net als aan boord. Elke kok geeft de persoonlijke betekenis van het gerecht prijs.Van alle wereldzeeën is meer dan alleen een kookboek. Naast elk recept is ook een 'sterk verhaal' van zee opgenomen. De koks laten niet alleen spannende anekdotes optekenen. Ze vertellen ook over de keiharde werkelijkheid aan boord. Want ook een scheepskok heeft wel eens last van heimwee.De interviews in dit boek zijn gemaakt door journalist Gerard Keijsers. Fotograaf Peter Paul Klapwijk portretteerde elke scheepskok op of bij het schip met een ingrediënt van zijn favoriete gerecht. Behalve de recepten en verhalen biedt Van alle wereldzeeën ook een impressie van het werk in de Rotterdamse haven. In zwart-wit foto's is de unieke sfeer tussen loods, kade en zee te proeven.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek