> > > > > spray-drying-techniques-for-food-ingredient-encapsulation

C. Anandharamakrishnan - Spray Drying Techniques For Food Ingredient Encapsulation

Het boek Spray Drying Techniques For Food Ingredient Encapsulation van de auteur C. Anandharamakrishnan is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Spray Drying Techniques For Food Ingredient Encapsulation" is nieuw te koop vanaf € 176,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 176,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Spray Drying Techniques For Food Ingredient Encapsulation

Type: Hardcover
ISBN: 9781118864197
Levertijd: 18

Aanbieder:
€ 176,99


Andere populaire boeken van C. Anandharamakrishnan
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 134,83
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 53,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 167,36
Tweedehands (0)