> > > > > 1001-oefenvragen-voor-het-rijbewijs-b-examen

Anwb - 1001 Oefenvragen Voor Het Rijbewijs B Examen

Het boek 1001 Oefenvragen Voor Het Rijbewijs B Examen van de auteur Anwb is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Oefenvragen Voor Het Rijbewijs B Examen" is tweedehands te koop vanaf € 34,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 34,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072967077
   
Soort boek
Paperback


<p> </p> <p> dg </p> <p> “. EF </p> <p> Het met succes een theorie-examen afleggen betekent dat u de leerstof grondig onder de knie moet hebben. </p> <p> Dit bevordert uw zelfvertrouwen voor het examen en het noodzakelijke verkeersinzicht voor een veilige verkeersdeelneming. </p> <p> Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen nl.; zogenaamde ja/nee vragen, enige meerkeuze vragen (multiple choice) en open vragen. </p> <p> Om de “ja/nee vragen” te beantwoorden moet u gebruik maken van de ja of nee knop op het antwoordkastje. Bij “meerkeuzevragen” heeft u de beschikking over een a, b en c knop. “Open vragen” zijn vragen over maten, gewicht en snelheden. Deze moet u beantwoorden met de cijfer-toetsen 0 tot en met 9 en de “‚”. U moet altijd het meest goede en volledige antwoord geven. Een fout antwoord kunt u binnen de gestelde tijd wissen met de gele wisknop en u mag opnieuw een antwoord geven. </p> <p> Om de vele verkeersregels en het verkeer te leren begrijpen en om snel te slagen voor het theorie-examen is het noodzakelijk om de theorie van te voren goed te bestuderen met het “THEORIEBOEK” dat afzonderlijk wordt uitgegeven. </p> <p> Dit oefenboek is een uitstekend hulpmiddel om de verworven kennis te testen en u volledig vertrouwd te maken met de audiovisuele theorie-examen methode. </p> <p> De auteur en de uitgever wensen u met dit oefenboek veel succes! </p> <p> </p>
Prijs
€ 34,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anwb
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 19,95
Tweedehands (2)
vanaf € 11,95
Nieuw (2)
vanaf € 20,00
Tweedehands (1)
€ 8,75
Nieuw (2)
vanaf € 16,50
Tweedehands (0)