> > > > > lactic-acid-fermentation-for-the-production-of-pyranoanthocyanins-as-food-colorants

Elsa Anaheim Aguirre Santos - Lactic Acid Fermentation For The Production Of Pyranoanthocyanins As Food Colorants

Het boek Lactic Acid Fermentation For The Production Of Pyranoanthocyanins As Food Colorants van de auteur Elsa Anaheim Aguirre Santos is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Lactic Acid Fermentation For The Production Of Pyranoanthocyanins As Food Colorants" is nieuw te koop vanaf € 40,36 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 40,36 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Lactic Acid Fermentation For The Production Of Pyranoanthocyanins As Food Colorants

Type: Paperback
ISBN: 9783736975538
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 40,36