> > > > Annemiek Punt,punt, Annemiek

Auteur Annemiek Punt,punt, AnnemiekAnnemiek Punt,punt, Annemiek
Over Annemiek Punt,punt, Annemiek
Annemiek Punt is een meesterglazenier, kunstschilder, tekenaar, ontwerper, aquarellist, glaskunstenaar en bovenal…. zichzelf…..

In 1979 begon Annemiek (1959) haar atelier voor gebrandschilderd glas in lood in Denekamp. De opleiding voor het glazenieren en brandschilderen heeft Annemiek gevolgd in Duitsland, waar zij ook de kennis van scheikundig en ambachtelijk handwerk eigen maakte. Om het gevoel voor kleuren en lijnen nog beter onder controle te krijgen, volgde Annemiek begin jaren ’80 naast haar werk in het glasatelier een vijfjarige aanvullende HBO studie aan de AKI (kunstacademie) in Enschede.

In 1994 vestigde zij zich in Ootmarsum (Ov), waar haar atelier en galerie gevestigd zijn in een voormalig kindertehuis aan de Kloosterstraat. Daar ontwikkelde en verfijnde zij haar kenmerkende gebruik van kleuren en vond ze voldoende rust en ruimte om haar fascinatie voor kleur, vorm, techniek en gevoel tot uiting te brengen. Haar ontwerpen zijn zowel figuratief als abstract, maar altijd even boeiend en tijdloos. Naast het gebrandschilderde glas-in- lood heeft Annemiek zichzelf versmelten van glas eigengemaakt. In de veelkleurige glasobjecten ziet men haar ervaring terug, zowel in het glassnijden als in het kleur- en vorm gevoel.
Bron: http://www.annemiekpunt.nl/annemiek-punt/
Annemiek Punt,punt, Annemiek heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Annemiek Punt,punt, Annemiek heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Annemiek Punt,punt, Annemiek heeft een Wikipedia pagina! Klik hier om naar Wikipedia te gaan.

Annemiek Punt,punt, Annemiek - Wikipedia
Annemiek Punt,punt, Annemiek heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Annemiek Punt,punt, Annemiek heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

Helaas, er zijn geen boeken gevonden