ISBN: 9789490028275
Bekijk boek
Het boek De Chefs Van Belgie van de auteur Willem Asaert is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Chefs Van Belgie" is tweedehands te koop vanaf € 28,60 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789401409810
Soort boek
Paperback Het meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met stap-voor-stap foto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u de gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Wout Bru, Piet Huysentruyt, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaak makers van de Belgische keuken.
|
Prijs
€ 28,60 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789020997408
Soort boek
Hardcover De grootste chefs van Belgi? in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van Belgi? maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire idee?n en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van Belgi? vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken. De auteurs van De chefs van Belgi? behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten. Deel 1 apart verkrijgbaar als e-book Deel 1 apart verkrijgbaar in de iBookstore Deel 2 apart verkrijgbaar als e-book Deel 2 apart verkrijgbaar in de iBookstore<br />
|
Prijs
€ 90,82 |
Bekijk boek |