> > > > > inleiding-tot-de-levensmiddelenhygiene

Diverse Auteurs - Inleiding Tot De Levensmiddelenhygiëne

Het boek Inleiding Tot De Levensmiddelenhygiëne van de auteur Diverse Auteurs is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Inleiding Tot De Levensmiddelenhygiëne" is tweedehands te koop vanaf € 13,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 13,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035233423
   
Soort boek
Paperback


Ruwweg tien procent van onze bevolking loopt per jaar een voedselinfectie of -vergiftiging op. Dat mag rustig een probleem worden genoemd, ook al is dit niet direct voor iedereen zichtbaar en lopen de schattingen van het totale aantal gevallen nogal uiteen. Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne wil de zichtbaarheid van het probleem groter maken. Wat zijn de oorzaken? Kunnen we die voorkomen? Een aantal deskundigen belicht het probleem van verschillende kanten en vertelt ook een en ander over de achtergronden. Met name de volgende onderwerpen komen aan de orde: micro-organismen, de microbiologie van voedingsmiddelen, een aantal ziekten die door voedsel kunnen worden overgebracht, kwaliteit en kwaliteitszorg, de nuttige rol van bepaalde micro-organismen bij de bereiding en bewaring van producten en ten slotte technieken in het laboratorium. Deze tweede, herziene druk is op relevante punten aangevuld en geactualiseerd. Het boek is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de productie en de behandeling van voedsel en voedselproducten. Daarnaast ook voor degenen die een taak vervullen bij de zorg voor de gezondheid. Dat zijn artsen, diëtisten, producenten van voedsel, dierenartsen, inspecteurs en zij die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in de keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. En - niet te vergeten - degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben. Maar vooral is het boek bestemd voor studenten die te maken krijgen met voedsel en voedselproducten, zoals bij hogere agrarische opleidingen, en toekomstige diëtisten en dierenartsen. De redactie was in handen van dr. L.J.A. Lipman, dierenarts en werkzaam bij de divisie Veterinaire Volksgezondheid van het IRAS, en dr. A. Ruiter, emeritus hoogleraar Levensmiddelenchemie aan de Universiteit Utrecht.
Prijs
€ 13,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Diverse Auteurs
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
I Am N

ISBN: 9789088971655


Bekijk boek

Nieuw (5)
vanaf € 7,99
Tweedehands (0)
De Muur

ISBN: 9789462310711


Bekijk boek

Nieuw (4)
vanaf € 16,99
Tweedehands (0)
Mijn Black Journal

ISBN: 9789045325460


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 14,93
Tweedehands (1)
€ 11,55