> > > > > het-einde-van-de-privacy

Adjiedj Bakas - Het Einde Van De Privacy

Het boek Het Einde Van De Privacy van de auteur Adjiedj Bakas is 12 maal gevonden, 1 maal nieuw en 11 maal tweedehands. "Het Einde Van De Privacy" is nieuw te koop vanaf € 12,99 bij Bol.com. "Het Einde Van De Privacy" is tweedehands te koop vanaf € 6,80 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 12,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (11) vanaf € 6,80 bij Bol.com Toon 11 tweedehands boeken


Omschrijving boek
De 400 miljoen Europeanen hebben samen al 50 miljard sporen op internet achtergelaten. Koppelen van al die verschillende data via algoritmen en 'business analytics' wordt een megatrend. Bedrijven fuseren straks primair om data te bundelen. Webwinkelen wordt maatwerk,passend bij de persoon en het aankoopgedrag van de consument. We gaan meer internetbankieren.
Nu al gaat de Nederlander maar eens in de zeven jaar naar zijn bank. Nu vormt de computer nog onze toegangspoort tot de parallelwereld van internet, straks is dat de smartphone. Mobiel bankieren wordt normaal en er komen hybride winkelvormen van 'bricks&clicks'. De beveiliging van internet wordt een enorme groeimarkt. 'Internet security' is de branche van de toekomst en 'cyberwar' wordt een nieuwe kerntaak van leger en Defensie.
Een briljante 17-jarige hacker verdient straks meer dan een 50-jarige topbankier. Er komt niet meer blauw op straat maar meer blauw op internet nu al meer dan 50% van criminaliteit internet-gerelateerd is.
Naast gratis internet komt er betaald internet en burgers slaan hun digitale identiteit in de 'Cloud' op en bepalen zelf wie toegang krijgt tot welk deel van hun digitale identiteit. Liefde, vriendschap, seks en intimiteit starten vaker op internet, dat uitgroeit tot 'interslet'. Met een elektronische
contactlens, waarop teksten worden geprojecteerd, kun je straks teksten lezen terwijl je met iemand staat te praten. Maar hoe belangrijker ons leven 'online' wordt, hoe belangrijker ook ons leven 'offline' wordt. De papieren back-up komt terug. We gaan elkaar vaker fysiek ontmoeten. Er komt een nieuwe discretie en er komen herijkte normen en waarden. 'Twittiquette' wordt de nieuwe etiquette op Internet. Hoe gaan we daar allemaal mee om?
Trendwatcher Adjiedj Bakas maakte een rondgang in de veiligheids-, marketing-, HR- en IT-industrie en schreef een prikkelend boek over de toekomstige rol van internet en privacy in ondernemerschap en consumentengedrag in 'de Eeuw van de Burger'.

Adjiedj Bakas (1963) werd gekozen tot Trendwatcher van het Jaar 2009, Zwarte
Zakenman van het jaar 2008, één van de 25 meest creatieve Nederlanders
('Management Team'), één van de 40 meest invloedrijke mediamensen ('Nederlands
Media Netwerk'), één van de meest invloedrijke mannen onder de 50 (innovatieblad
'Sprout') en de meest invloedrijke trendwatcher onder marketeers (NIMA). Volgens
RTL komt 87% van zijn trendvoorspellingen uit. Hij schreef bestsellers als 'World Megatrends' en 'De Toekomst van Gezondheid'.

"Adjiedj Bakas is een originele en creatieve denker."
Premier Mark Rutte

"Als ik Adjiedj Bakas hoor en lees, zie ik altijd direct de stip op de horizon. Mijn oogjes gaan glimmen en ik krijg kuiltjes in de wangen, omdat hij zoveel humor in zijn werk gebruikt. Hij zet mij altijd aan tot denken."
Ivo Opstelten, Minister van Veiligheid & Justitie

"Bakas beschrijft in dit prachtige boek de uitdagingen en gevolgen van de
voorschrijdende technologie op het leven van mensen."
Tjark Tjin-A-Tsjoi, algemeen directeur Nederlands Forensisch Instituut (NFI)

"Dit boek vormt een belangrijke bijdrage aan het voortdurende maatschappelijke debat over het belang van privacy in de informatiesamenleving."
Anthony House, Privacy Expert/Head of Privacy Policy & Communications Google Europe

"Als er al kritiek op dit boek mogelijk is, kan het alleen maar om de titel gaan. Na 'De Toekomst van de Liefde' en 'De Toekomst van Gezondheid' is het eigenlijk tijd voor 'De Toekomst van Privacy'. Adjiedj Bakas helpt ons zoeken." Maarten Hillenaar, CIO Rijksoverheid

"Adjiedj Bakas presenteert in dit boek een indringende toekomstvisie op een samenleving met 'big data' als munteenheid en waarin elk aspect van ons leven is gekoppeld aan de virtuele wereld."
Chris Swecker, Ass. Director Criminal Investigative Division of the FBIGevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Adjiedj Bakas


Profiel van Adjiedj Bakas
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Het Einde Van De Privacy

Type: E-book
ISBN: 9789055940172
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 12,99
Tweedehands
We hebben 11 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 6,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover


Het einde van de privacy 1e druk is een boek van Adjiedj Bakas uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055948581 <br /><br />De 400 miljoen Europeanen hebben samen al 50 miljard sporen op internet achtergelaten. Koppelen van al die verschillende data via algoritmen en ‘business analytics’ wordt een megatrend. Bedrijven fuseren straks primair om data te bundelen. Webwinkelen wordt maatwerk, passend bij de persoon en het aankoopgedrag van de consument. We gaan meer internetbankieren.<br /><br />Nu al gaat de Nederlander maar eens in de zeven jaar naar zijn bank. Nu vormt de computer nog onze toegangspoort tot de parallelwereld van internet, straks is dat de smartphone. Mobiel bankieren wordt normaal en er komen hybride winkelvormen van ‘bricks&clicks’. De beveiliging van internet wordt een enorme groeimarkt. ‘Internet security’ is de branche van de toekomst en ‘cyberwar’ wordt een nieuwe kerntaak van leger en Defensie. Een briljante 17-jarige hacker verdient straks meer dan een 50-jarige topbankier. Er komt niet meer blauw op straat maar meer blauw op internet nu al meer dan 50% van criminaliteit internet-gerelateerd is. <br /><br />Naast gratis internet komt er betaald internet en burgers slaan hun digitale identiteit in de ‘Cloud’ op en bepalen zelf wie toegang krijgt tot welk deel van hun digitale identiteit. Liefde, vriendschap, seks en intimiteit starten vaker op internet, dat uitgroeit tot ‘interslet’. Met een elektronische contactlens, waarop teksten worden geprojecteerd, kun je straks teksten lezen terwijl je met iemand staat te praten. Maar hoe belangrijker ons leven ‘online’ wordt, hoe belangrijker ook ons leven ‘offline’ wordt. De papieren back-up komt terug. We gaan elkaar vaker fysiek ontmoeten. <br /><br />Er komt een nieuwe discretie en er komen herijkte normen en waarden. ‘Twittiquette’ wordt de nieuwe etiquette op Internet. Hoe gaan we daar allemaal mee om? Trendwatcher Adjiedj Bakas maakte een rondgang in de veiligheids-, marketing-, HR- en IT-industrie en schreef een prikkelend boek over de toekomstige rol van internet en privacy in ondernemerschap en consumentengedrag in ‘de Eeuw van de Burger’.
Prijs
€ 6,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 8,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 9,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 12,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 15,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 16,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055948581
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adjiedj Bakas
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 19,95
Tweedehands (61)
vanaf € 3,90
Nieuw (1)
€ 9,95
Tweedehands (21)
vanaf € 4,95
Nieuw (1)
€ 9,99
Tweedehands (19)
vanaf € 7,00