> > > > > leider-zonder-masker

Ann Baeke - Leider Zonder Masker

Het boek Leider Zonder Masker van de auteur Ann Baeke is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Leider Zonder Masker" is nieuw te koop vanaf € 15,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 15,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek
Goede leiders focussen op het geluk van hun medewerkers Uit onderzoek blijkt dat slechts 12% van de Belgen 'geëngageerd' gaat werken. Daar ligt een enorme kans voor leiders die willen investeren in hun medewerkers én in zichzelf. De tijd is aangebroken om onszelf echt te tonen, met alle sterktes en zwaktes. Dit boek reikt een manier aan om medewerkers opnieuw zin te geven in werk en daarbij te focussen op zingeving. Getuigenissen van Frank Van Massenhove, Fons Leroy, Astrid De Lathauwer, Dirk De Wachter en andere succesvolle leiders maken duidelijk hoe je binnen je bedrijf zo een engagementscultuur kunt opbouwen. Leider zonder masker biedt een unieke blik op leiderschap en de kracht van luisteren, kwetsbaarheid, zingeving en emotionele moed.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Leider Zonder Masker

Type: E-book
ISBN: 9789401429429
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 15,99
Leider Zonder Masker

Type: Paperback
ISBN: 9789401429320
Levertijd: 7

Aanbieder:
€ 19,99