> > > > > mistsluier

K.M. Baldursdottir - Mistsluier

Het boek Mistsluier van de auteur K.M. Baldursdottir is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Mistsluier" is tweedehands te koop vanaf € 8,20 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 8,20 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
IJsland, 1915. Na een barre tocht komt een weduwe met zes kinderen aan in Akureyri. Hier zal het leven anders zijn dan in Reykjav Hier zullen alle kinderen een opleiding krijgen en zal armoede voorgoed tot het verleden behoren. De werkelijkheid is anders. In Akureyri is het verschrikkelijk koud en moet er vooral hard worden gewerkt. Maar Karitas, de jongste dochter, droomt ervan kunstenares te worden. Ze is dolgelukkig als ze wordt toegelaten tot de kunstacademie in Kopenhagen.
Maar wat komt er van haar dromen terecht als ze eenmaal is teruggekeerd naar IJsland, als ze verliefd wordt, kinderen krijgt en de strijd om het bestaan opnieuw al haar aandacht opeist?
Een prachtige en ontroerende roman over een vrouw die haar innerlijke stem volgt. Een verhaal over dromen en verlangens, onverwacht geluk, ondraaglijke pijn en grote passie.
Krist Marja Baldursd ttir (1949) is in IJsland een zeer gewaardeerde auteur en journalist. Mistsluier is haar tweede vertaalde roman in het Nederlands en werd genomineerd voor de prestigieuze Nordic Council's Literature Prize.
'Krist Marja verdient veel lof voor haar goed geschreven en ontroerende verhaal.' - Morgunbladid
'Als vrouwelijke lezer voelde ik me verscheurd worden tussen mijn aangeboren neiging om me aan te passen en de noodzaak om te kunnen dromen, de klassieke martelende keuze die vrouwen moeten maken tussen gezin en carri , de spanning tussen opofferende liefde en zelfrespect (...) Sterk verteld.' - Frettabladid Newspaper


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789056721688
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,20
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789056721688
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789056721688
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 14,98
Bekijk boek