> > > > > zoals-een-behoorlijk-advocaat-betaamt-advocatengedragsrecht

Bannier - Zoals Een Behoorlijk Advocaat Betaamt Advocatengedragsrecht

Het boek Zoals Een Behoorlijk Advocaat Betaamt Advocatengedragsrecht van de auteur Bannier is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Zoals Een Behoorlijk Advocaat Betaamt Advocatengedragsrecht" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (3) vanaf bij antiqbook.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Over het boek: Een actueel boek, dat uitsluitend gewijd is aan een beschrijving van het advocatengedragsrecht is nieuw in Nederland. Het gaat daarbij niet om een jurisprudentieoverzicht. Dat is noodzakelijk incidenteel; de tuchtrechter beperkt zich tot de vraag die aan hem wordt voorgelegd. In het onderhavige werk wordt het verhaal achter die uitspraken zichtbaar gemaakt. Het verhaal dat vertelt welk gedrag de behoorlijke advocaat betaamt en bijgevolg welk gedrag dus niet behoorlijk is. Uniek hierbij is, dat de auteur daarbij ook onderwerpen behandelt die niet in het gepubliceerde tuchtrecht aan de orde gekomen zijn. Deze uitgave geeft daarmee een handreiking aan hen die met de uitoefening van het tuchtrecht bezig zijn: tuchtrechters, Dekens en leden van de raden van toezicht. Uiteraard heeft - niet in de laatste plaats - ook de advocaat baat bij deze uitgave. De moderne praktijk kent immers zoveel facetten en doet de beoefenaar ervan in aanraking komen met zo veel en zo verschillende dilemma’s, dat een gids ter zake bijna een must is. Deze derde herziene uitgave wordt o.m. gebruikt voor het vak Introductie in de Advocatuur van de Beroepsopleiding Advocatuur. Over de auteur(s): Prof.mr. F.A.W. Bannier heeft ruime ervaring met het tuchtrecht als voormalig Deken bij de Amsterdamse Orde van Advocaten en als bijzonder hoogleraar Advocatuur (Universiteit van Amsterdam). In beide functies is hij met grote regelmaat betrokken bij tuchtrechtelijke kwesties.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Apeldoorn. Maklu, 2010. Paperback. 175 pp.Nederlandse tekst. Conditie : als nieuw. Mailorder only - Alleen verzending mogelijk. Condition : as new copy. . ISBN 9789046603611
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046604786
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 49,10
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046604786
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 56,46
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bannier
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 11,80
Nieuw (1)
€ 51,50
Tweedehands (1)
€ 30,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 35,00