> > > > > hotel-inc-commercieel-management-en-marketing

Barend Bakkenes - Hotel Inc. Commercieel Management En Marketing

Het boek Hotel Inc. Commercieel Management En Marketing van de auteur Barend Bakkenes is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Hotel Inc. Commercieel Management En Marketing" is tweedehands te koop vanaf € 22,82 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 22,82 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
In deze module gaat de student aan de slag met opdrachten die te maken hebben met commercieel management en marketing. De student werkt toe naar het ontwikkelen van een marketing- en commercieel plan voor het ondernemingsplan. Onderwerpen als voorraad bewaken, artikelen inkopen en ontvangen, het promoten van de onderneming, gastenanalyse en het signaleren en afhandelen van klachten komen aan bod. De module is opgezet volgens het principe van de PDCA-cyclus. Bij deze module kan voor de ondersteunende theorie gebruik worden gemaakt van het bronnenboek Hotel Inc. Commercieel management ISBN 978 90 3720 510 7.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037210439
   
Soort boek
Paperback


In deze module gaat de student aan de slag met opdrachten die te maken hebben met commercieel management en marketing. De student werkt toe naar het ontwikkelen van een marketing- en commercieel plan voor het ondernemingsplan. Onderwerpen als voorraad bewaken, artikelen inkopen en ontvangen, het promoten van de onderneming, gastenanalyse en het signaleren en afhandelen van klachten komen aan bod. De module is opgezet volgens het principe van de PDCA-cyclus.<br />Bij deze module kan voor de ondersteunende theorie gebruik worden gemaakt van het bronnenboek Hotel Inc. Commercieel management ISBN 978 90 3720 510 7.
Prijs
€ 22,82
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Barend Bakkenes
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (1)
€ 15,00