> > > > > dagboek-voor-kleine-schatjes

Barnhill - Dagboek Voor Kleine Schatjes

Het boek Dagboek Voor Kleine Schatjes van de auteur Barnhill is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Dagboek Voor Kleine Schatjes" is tweedehands te koop vanaf € 16,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 16,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Schattige figuurtjes, korte meditaties en verrassende rijmpjes brengen 365 Bijbelteksten tot leven voor peuters en kleuters. Zo leren ze al heel jong een moment voor God te hebben. En dat zal meewerken aan hun vorming tot liefdevolle, gelovige mensen.
Elke dag begint met een bijbelse belofte of waarheid. Daarna volgt een korte meditatie die bij de leeftijd van kleine schatjes past. En iedere pagina wordt afgesloten met een toepasselijk en luchtig rijmpje.
De schattige illustraties van Elena Kucharik geven dit boek een aantrekkelijk, eigen karakter. Het Dagboek voor Kleine Schatjes neemt kleine kinderen mee op een tocht door de Bijbel. In kleine stapjes. Van Genesis tot Openbaring ontdekken kinderen dat God een liefdevolle Vader is, die rijke beloften heeft gedaan en die een bijzondere voorliefde voor kinderen heeft.
De gebruikte Bijbelteksten zijn vereenvoudigd ter wille van de jonge lezertjes.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060679715
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 16,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060679715
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 17,00
Bekijk boek