> > > > > van-dale-groot-woordenboek-van-dale-groot-woordenboek-engelsnederlands

Bastiaansen - Van Dale Groot Woordenboek - Van Dale Groot Woordenboek Engels-nederlands

Het boek Van Dale Groot Woordenboek - Van Dale Groot Woordenboek Engels-nederlands van de auteur Bastiaansen is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Van Dale Groot Woordenboek - Van Dale Groot Woordenboek Engels-nederlands" is nieuw te koop vanaf € 99,00 bij Bol.com. "Van Dale Groot Woordenboek - Van Dale Groot Woordenboek Engels-nederlands" is tweedehands te koop vanaf € 75,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 99,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 75,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
- Professioneel gereedschap voor vertalers, tolken en studenten Engels - Onderscheid tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels en het Engels in de diverse taalgebieden - 103.000 trefwoorden, bijna 2200 bladzijden - Vele extra tips en informatieve artikelen - Toelichting op spelling en grammatica - Vele extra's, zoals voorbeelden van zakenbrieven, taaltips en landeninformatie - Toegankelijke vormgeving De Engelse taal heeft geen geheimen voor je, als je kiest voor de volledig herziene 4e editie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands. Daarmee bezit je het grootste, volledigste en betrouwbaarste vertaalwoordenboek dat er is. Je vindt heldere aanduidingen van het onderscheid tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels. Maar omdat Engels een wereldtaal is, behandelt Van Dale ook Schots-, Iers-, Canadees-, Australisch-, Indisch- en Zuid-Afrikaans-Engels - met de nodige aandacht voor spelling en verschillen in uitspraak. De meest gebruikte Engelse spreekwoorden staan met vertalingen in de artikelen. De Engelse taal heeft geen geheimen voor je, als je kiest voor de volledig herziene 4e editie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands. Daarmee bezit je het grootste, volledigste en betrouwbaarste vertaalwoordenboek dat er is. Je vindt heldere aanduidingen van het onderscheid tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels. Maar omdat Engels een wereldtaal is, behandelt Van Dale ook Schots-, Iers-, Canadees-, Australisch-, Indisch- en Zuid-Afrikaans-Engels - met de nodige aandacht voor spelling en verschillen in uitspraak. De meest gebruikte Engelse spreekwoorden staan met vertalingen in de artikelen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Van Dale Groot Woordenboek - Van Dale Groot Woordenboek Engels-nederlands

Type: Hardcover
ISBN: 9789460771804
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 99,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789460771804
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 75,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bastiaansen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 99,00
Tweedehands (6)
vanaf € 59,50
Nieuw (1)
€ 47,00
Tweedehands (2)
vanaf € 35,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 7,99