> > > > > heb-jij-misschien-olifant-gezien

David Barrow - Heb Jij Misschien Olifant Gezien?

Het boek Heb Jij Misschien Olifant Gezien? van de auteur David Barrow is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Heb Jij Misschien Olifant Gezien?" is nieuw te koop vanaf € 13,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 13,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Dit veelbelovende prentenboek is voor ons nu al dé ontdekking van 2017! Dit debuut van bekroond talent David Barrow is een aanwinst voor de boekenkast: een komisch verhaal en indrukwekkende illustraties zijn gegarandeerd genot om voor te lezen. Verstoppertje spelen met een olifant Een jongetje speelt verstoppertje met een olifant. Het jongetje telt tot tien en de olifant gaat zich verstoppen - dat kan hij HEEL ERG goed, waarschuwt hij nog. En hij krijgt gelijk! Hoewel de lezer hem duidelijk kan zien zitten, staart het jongetje steeds weer verbaasd in het rond. Waar kan Olifant toch gebleven zijn? Zelfs zijn vader en moeder kijken er zo overheen! Veelbelovend kinderboekenillustrator David Barrow Heb jij misschien Olifant gezien? is het eerste prentenboek van David Barrow, die in 2015 werd bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië. Het komische verhaal en de prachtige prenten in waterverf maken dit boek een genot om keer op keer voor te lezen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Heb Jij Misschien Olifant Gezien?

Type: Hardcover
ISBN: 9789025766825
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 13,99


Andere populaire boeken van David Barrow
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 9,36
Tweedehands (0)
Flight Of A Habit

ISBN: 9781412090636


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (0)