> > > > > cassandra

Dorothy Baker - Cassandra

Het boek Cassandra van de auteur Dorothy Baker is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Cassandra" is nieuw te koop vanaf € 13,99 bij Bol.com. "Cassandra" is tweedehands te koop vanaf € 9,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 13,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 9,90 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Het onvergetelijke verhaal van een tweelingzus Als eeneiige tweeling hebben Cassandra en Judith een hechte band. Maar nu gaat Judith trouwen. Cassandra vertrekt naar hun ouderlijk huis, waar ze Judiths verloofde voor het eerst zal ontmoeten en als bruidsmeisje aanwezig moet zijn. Al gauw wordt duidelijk dat Cassandra helemaal niet blij is met het huwelijk van haar zus en zal proberen om Judith van gedachten te doen veranderen. Trouwen is immers het ultieme verraad aan de twee-eenheid die zij volgens Cassandra vormen. Kan ze de bruiloft stoppen, of weet ze uiteindelijk te accepteren dat ze los moet laten? Een donkere komedie over een huwelijk Cassandra is een intense en gelaagde roman die raakt aan een wezenlijke vraag: wat maakt je tot wie je bent? 'Speak now or forever hold your peace' Off the record Een prachtige twee-eiige tweeling. De een gaat trouwen, de ander is bruidsmeisje en ze kopen, zonder het van elkaar te weten, dezelfde jurk. Een heerlijk verhaal over twee jonge vrouwen die een eigen leven moeten opbouwen, bomvol verwijzingen naar de klassieke oudheid, de Griekse mythologie en filosofie. Cassandras gelukkigste uren bracht zij door aan de voeten van haar vader in zijn rol van stoa-filosoof. Deze onmogelijke maar tegelijkertijd uiterst charmante hoofdpersoon heeft niet voor niets de naam van de onheilsprofetes. Of komt dit toch nog goed? SL Persrecensies 'Baker heeft een fijn afgestemd gevoel voor dialoog en schrijft een vlekkeloos proza. Dit is een roman van uitzonderlijke kwaliteit.' Times Literary Supplement 'Deze roman is, hoewel hij duidelijk in het begin van de jaren zestig is geworteld, totaal niet verouderd. Werk van een dergelijk niveau veroudert nu eenmaal niet, maar blijft altijd actueel.' The Guardian


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Cassandra ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Cassandra
Cassandra.
Cassandra

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Cassandra

Type: E-book
ISBN: 9789046816981
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 13,99
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046816974
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,90
Bekijk boek
Aanbieder
www.boekenkraam.nl
ISBN
9789046816974
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Dorothy Baker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Cassandra

ISBN: 9789046816974


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 18,95
Tweedehands (13)
vanaf € 8,95
Zwei Schwestern

ISBN: 9783423280594


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 15,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 12,49
Tweedehands (0)