> > > > > 1001-super-huishoudtips

Fleur Barrington - 1001 Super Huishoudtips

Het boek 1001 Super Huishoudtips van de auteur Fleur Barrington is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Super Huishoudtips" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044722000
   
Soort boek
Paperback


Eenvoudige oplossingen voor een perfect schoon en opgeruimd huis - 1001 onmisbare huishoudtips - snel en doeltreffend - Eerste hulp bij crisissen - van krassen herstellen op meubels tot vlekken verwijderen uit stoffen - Eenvoudige vaktrucjes voor een perfect schoon huis van vloer tot plafond Van vieze keukenluchtjes verdoezelen tot koffievlekken uit je tapijt verwijderen en van de grote lenteschoonmaak organiseren tot opbergruimte efficiënt gebruiken: dit boek staat boordevol handige tips en trucs om je huishouden snel en doeltreffend op orde te krijgen. Het onthult de beste technieken voor dagelijkse taken, biedt eenvoudige oplossingen voor huishoudelijke noodgevallen en geeft vaktrucjes om elke kamer onberispelijk schoon te houden. Zeg dus maar dag tegen de rommel in je slaapkamer en tegen de stress omdat je op zondagavond de was nog moet doen, want dankzij dit boek heb je je huishouden altijd onder controle!
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek