> > > > > design-and-optimization-of-innovative-food-processing-techniques-assisted-by-ultrasound

Francisco J. Barba - Design And Optimization Of Innovative Food Processing Techniques Assisted By Ultrasound

Het boek Design And Optimization Of Innovative Food Processing Techniques Assisted By Ultrasound van de auteur Francisco J. Barba is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Design And Optimization Of Innovative Food Processing Techniques Assisted By Ultrasound" is nieuw te koop vanaf € 134,60 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 134,60 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Design And Optimization Of Innovative Food Processing Techniques Assisted By Ultrasound

Type: Paperback
ISBN: 9780128182758
Levertijd: 20

Aanbieder:
€ 134,60


Andere populaire boeken van Francisco J. Barba
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.