> > > > > 1001-fotos-kastelen

Franoise Bayle - 1001 Foto's - Kastelen

Het boek 1001 Foto's - Kastelen van de auteur Franoise Bayle is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Foto's - Kastelen" is tweedehands te koop vanaf € 19,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 19,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036628655
   
Soort boek
Hardcover


Van Frankrijk tot Japan en India tot het Midden-Oosten wilden koningen en machthebbers hun invloed en rijkdom tonen met de bouw van schitterende kastelen, paleizen en villa's. Vandaag de dag oefenen deze bouwwerken nog steeds een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op toeristen uit de hele wereld, die in groten getale de versleten treden van de slottorens bestijgen, de majestueuze appartementen doorlopen, in de Franse tuinen flaneren en de luxe decors van deze weelderige residenties bewonderen. Dit boek nodigt u uit om deze juweeltjes van ons erfgoed te bezoeken aan de hand van 1001 foto's. U vindt hierin de grootste, mooiste en bekendste kastelen en nog vele andere, minder vermaarde, maar even bewonderenswaardige kastelen die gebouwd zijn tussen de Oudheid en onze tijd, overal ter wereld.
Prijs
€ 19,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Franoise Bayle
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 11,50