> > > > > rembrandts-huyshome

Menno Balm - Rembrandts Huys-home

Het boek Rembrandts Huys-home van de auteur Menno Balm is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Rembrandts Huys-home" is nieuw te koop vanaf € 7,90 bij Bol.com. "Rembrandts Huys-home" is tweedehands te koop vanaf € 17,25 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 7,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 17,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Soms is een faillissement een zegen. Neem bijvoorbeeld het faillissement van Rembrandt van Rijn (1606-1669) in 1656. Dankzij de op 25 juli van dat jaar opgemaakte inventaris, hebben we een compleet overzicht van zijn bezittingen. Voor Menno Balm vormden de inventarislijst en Rembrandts woning de inspiratiebron voor dit rijk geïllustreerde boek.

Menno Balm neemt ons mee naar het Amsterdam van de 17de eeuw, toen de stad het bruisende handelscentrum van de wereld was. Hij laat ons zien hoe Rembrandts huis eruit zag toen Rembrandt hier zelf nog woonde en werkte.

Kunsthistoricus en beeldend kunstenaar Menno Balm (1982) is jarenlang museumdocent in Museum Het Rembrandthuis geweest en was zo in de gelegenheid zich te laven aan de informatie die daar beschikbaar is. Dankzij zijn vakmanschap als schilder en tekenaar heeft dit uiteindelijk geleid tot dit bijzondere en informatieve boek.

Rembrandts Huys, Amsterdam in 1656 is een must voor iedereen die meer wil weten over onze beroemdste schilder en het dagelijks leven in onze Gouden Eeuw!Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Rembrandts Huys-home

Type: Hardcover
ISBN: 9789072736833
Levertijd: 5 werkdagen

Aanbieder:
€ 7,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072736833
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 17,25
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Menno Balm
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 24,50