ISBN: 9789059200593
Bekijk boek
Het boek De Regionale Keuken Van India van de auteur Mridula Baljekar is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Regionale Keuken Van India" is tweedehands te koop vanaf € 11,99 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789048302949
Soort boek
Hardcover Verrukkelijke authentieke recepten die het beste van de Indiase keuken bevatten, van de tandoorigerechten uit Punjab tot de luxueuze gerechten uit Centraal-India<br /><br />In de omvangrijke inleiding wordt uitvoerig ingegaan op de invloeden van de ligging, het klimaat, de geschiedenis en de cultuur in deze wereldberoemde keuken<br /><br />Begin in het noorden, met vis uit de meren, zoals Regenboogforel in citroen-mosterdmarinade en het klassieke gerecht uit Kasjmir, Rogan josh<br /><br />Ga verder door Oost-India, de regio met de meeste variatie, waar vlees, vis en groente in onweerstaanbare Anglo-Indiase currys en pilavs is verwerkt<br /><br />Reis naar het noordoosten, waar de plaatselijke specerijen en de invloeden van de buurlanden bijzondere gerechten als Gefrituurde spinazieblaadjes in een jasje en Pittige yam opleverden<br /><br />Reis tot slot door naar het zuiden en westen, met hun tropische baaien, kronkelende rivieren en kokospalmen, en geniet van heerlijkheden als Krab in saus van geroosterde kokos, Gevulde kwartels of Geurige saffraanrijstpudding<br />
|
Prijs
€ 11,99 |
Bekijk boek |