> > > > > koken-met-contrast

Bel - Koken Met Contrast

Het boek Koken Met Contrast van de auteur Bel is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Koken Met Contrast" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081589017
   
Soort boek
Hardcover


Net zo lekker eten in een ziekenhuis als in een duur restaurant? Koken op hoog niveau in grote hoeveelheden en voor alle mensen? Ook voor mensen met een dieetbeperking?<br /><br />Ja, dat kan. De keuken van het Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven is het bewijs. Hier kookt Frans Gerrits, meesterkok en man met een missie. Jaren geleden verliet hij het fornuis van sterrenrestaurants voor dat van het ziekenhuis. En met succes, want in de wijde omgeving weet men dat het eten in het Catharina-Ziekenhuis van bijzondere kwaliteit is. De keuken van Frans Gerrits heeft daarmee een voorbeeldfunctie gekregen.<br /><br />Een greep uit de heerlijke gerechten in dit boek. Peterseliesoep met kwartel, Rouget met aceto balsamicodressing en courgette met wortel en zeekraal, Lamsrack met groene kruidenkorst, Bladerdeegtaartjes met rood fruit, een saus van frambozen en verse vijg met romanov-saus. <br />Lekker, gezond en voorzien van tips en aanwijzingen om aan alle individuele wensen te kunnen voldoen.<br /><br />Dit is een bijzonder kookboek. Demonstreerde Frans Gerrits in zijn eerste boek, Cucina Catharina, hoe ook in de grootkeuken van een ziekenhuis op hoog niveau gekookt kan worden, in dit nieuwe boek laat hij zien waar hij zijn inspiratie vandaan haalt én wie hij inspireert. Hij maakte dit boek samen met zijn vrienden: Gerard Wollerich van Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode, Hein Willemsen van De Hofstee in Bladel, Johan van Groeninge van Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven, Nico Boreas van Restaurant Boreas in Heeze, Peter Koehn van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen, Jacques van Bragt van Patisserie en chocolaterie Van Bragt in Geldrop, Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve in Waalre, Gerrit Greveling van Chalet Royal in ¿s-Hertogenbosch, Angela van Enckevort van IJssalon Hartentroef in Someren.<br />Het is de top van de Brabantse gastronomie. Ze delen één passie en één missie: bijzonder lekker eten is voor iedereen.<br />
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bel
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Delven En Delen

ISBN: 9789033127380


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,90
Tweedehands (2)
vanaf € 14,90
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,50
Nieuw (2)
vanaf € 9,95
Tweedehands (1)
€ 5,00