> > > > > praktijkgidsen-warenwet-9-voedselveiligheid

Nynke Bergsma - Praktijkgidsen Warenwet 9 - Voedselveiligheid

Het boek Praktijkgidsen Warenwet 9 - Voedselveiligheid van de auteur Nynke Bergsma is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Praktijkgidsen Warenwet 9 - Voedselveiligheid" is tweedehands te koop vanaf € 32,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 32,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012383981
   
Soort boek
Paperback


Om voedselveiligheid te waarborgen worden diverse middelen ingezet. Zo is er het uitgebreide pakket van Europese wet- en regelgeving met bijbehorend toezicht. Daarnaast hanteren levensmiddelenproducenten voedselveiligheidssystemen die door een certificerende instelling getoetst kunnen worden tegen diverse standaarden. Vrijwel elke levensmiddelenproducent is dan ook in het bezit van een voedselveiligheidscertificaat, vaak zelfs van meerdere.<br /><br />De praktijkgids Voedselveiligheid: certificatie en overheidstoezicht gaat nader in op voedselveiligheid, het fenomeen ‘certificeren’ en de relatie tussen certificatie en toezicht. Aan de orde komen onder meer:<br /><br />- de definitie van voedselveiligheid<br />- de omvang van ziekte als gevolg van onveilig voedsel<br />- de mate van (vertrouwen in) voedselveiligheid<br />- het verloop van een certificatietraject van een voedselveiligheidssysteem<br />- de toegevoegde waarde van een voedselveiligheidscertificaat<br />- de overeenkomsten, verschillen en ontwikkelingen van de voedselveiligheidsstandaarden HACCP-NL, BRC, IFS en FSSC 22000 en de harmonisatie daarvan<br />- de vormgeving van het nieuwe toezichtsbeleid van de Voedsel en Waren Autoriteit waarin zij rekening houdt met voedselveiligheidscertificaten van levensmiddelenproducenten.<br /><br />Voedselveiligheid: certificatie en overheidstoezicht is bedoeld voor levensmiddelen producenten, certificerende en controlerende instellingen, adviesbureaus, docenten en studenten levensmiddelentechnologie en iedereen die te maken heeft met het aantoonbaar beheersen van de voedselveiligheid.
Prijs
€ 32,90
Bekijk boek