Het boek Praktijkgidsen Warenwet 9 - Voedselveiligheid van de auteur Nynke Bergsma is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Praktijkgidsen Warenwet 9 - Voedselveiligheid" is tweedehands te koop vanaf € 32,90 bij Bol.com.
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789012383981
Soort boek
Paperback Om voedselveiligheid te waarborgen worden diverse middelen ingezet. Zo is er het uitgebreide pakket van Europese wet- en regelgeving met bijbehorend toezicht. Daarnaast hanteren levensmiddelenproducenten voedselveiligheidssystemen die door een certificerende instelling getoetst kunnen worden tegen diverse standaarden. Vrijwel elke levensmiddelenproducent is dan ook in het bezit van een voedselveiligheidscertificaat, vaak zelfs van meerdere.<br /><br />De praktijkgids Voedselveiligheid: certificatie en overheidstoezicht gaat nader in op voedselveiligheid, het fenomeen ‘certificeren’ en de relatie tussen certificatie en toezicht. Aan de orde komen onder meer:<br /><br />- de definitie van voedselveiligheid<br />- de omvang van ziekte als gevolg van onveilig voedsel<br />- de mate van (vertrouwen in) voedselveiligheid<br />- het verloop van een certificatietraject van een voedselveiligheidssysteem<br />- de toegevoegde waarde van een voedselveiligheidscertificaat<br />- de overeenkomsten, verschillen en ontwikkelingen van de voedselveiligheidsstandaarden HACCP-NL, BRC, IFS en FSSC 22000 en de harmonisatie daarvan<br />- de vormgeving van het nieuwe toezichtsbeleid van de Voedsel en Waren Autoriteit waarin zij rekening houdt met voedselveiligheidscertificaten van levensmiddelenproducenten.<br /><br />Voedselveiligheid: certificatie en overheidstoezicht is bedoeld voor levensmiddelen producenten, certificerende en controlerende instellingen, adviesbureaus, docenten en studenten levensmiddelentechnologie en iedereen die te maken heeft met het aantoonbaar beheersen van de voedselveiligheid.
|
Prijs
€ 32,90 |
Bekijk boek |