> > > > > lessen-van-burnout

A. Van Bergen - Lessen Van Burn-out

Het boek Lessen Van Burn-out van de auteur A. Van Bergen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Lessen Van Burn-out" is tweedehands te koop vanaf € 12,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Lessen Van Burn-out ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Lessen Van Burn Out

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789000306435
   
Soort boek
Paperback


Na 9 inmiddels klassieke lessen van burn-out nu de finale 10e les<br />Wat Annegreet nooit voor mogelijk had gehouden, overkwam haar: ziek van te hard werken.<br />Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Maar dat zij zelf ook hard op weg was om overwerkt te raken, dat had ze niet in de gaten.<br />In De lessen van burn-out beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind krabbelen en genezing.<br />Jaar verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van en nieuw leven kan inluiden.<br />Deze editie bevat een extra hoofdstuk: Zes jaar verder en nog steeds in balans en een tiende les.<br /><br /><br />
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Van Bergen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (11)
vanaf € 7,99
Tweedehands (0)
The Story Of Japan

ISBN: 9780353076419


Bekijk boek

Nieuw (7)
vanaf € 20,99
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 12,15