> > > > > burgerschap-en-cultuurparticipatie

A. Van De Beek - Burgerschap En Cultuurparticipatie

Het boek Burgerschap En Cultuurparticipatie van de auteur A. Van De Beek is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Burgerschap En Cultuurparticipatie" is tweedehands te koop vanaf € 4,95 bij www.derooboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 4,95 bij www.derooboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Burgerschap En Cultuurparticipatie ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Burgerschap En Cultuur Participatie
Burgerschap En Cultuurparticipatie

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.derooboeken.nl
OmschrijvingPaperback, 105 pagina's.Zijn christenen vreemdelingen op deze aarde? Hebben zij een taak of kunnen ze maar beter uitzien naar een nieuwe hemel een een nieuwe aarde waarop gerechtigheid woont? Dit zijn vragen die in dit deel in de serie 'Studium Generale' centraal staan. Daarin gaan drie auteurs in op de positie van christenen in de samenleving. Zij bespreken de volgende visies: - 'Tentbewoners'. Prof. dr. A. van de Beek propageert een samenleving waarin christenen vreemdelingen zijn. Zij zijn tentbewoners en moeten zich niet inlaten met politiek. - 'Pelgrim in de seculiere tijd'. Christenen zijn pelgrims, ook in de eenentwintigste eeuw. Vanuit de gedachte van schepping, zonde en herschepping trekt ds. W. Visscher lijnen voor het getuigenis van christenen in een seculiere tijd. - 'Verwortelde openheid'. Dr. B.J. Spruyt bespreekt de visie van dr. W. Aalders die stelt dat de christen zijn leven lang een gerechtvaardige zondaar is. Vanuit dit uitgangspunt heeft de christen zijn taak op aarde te vervullen.'Burgerschap en cultuurparticipatie'  is het elfde deel in de serie publicaties van Driestar-educatief in samenwerking met uitgeverij Groen. De publicaties bevatten de integrale of bewerkte lezingen in het kader van Studium Generale.
Prijs
€ 4,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Van De Beek
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (14)
vanaf € 9,00


ISBN: 9789021138978


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (10)
vanaf € 12,50


ISBN: 9789021140001


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (10)
vanaf € 8,95