> > > > > 1000-fotos-voetbal

Berger, Yann & Serge Gressan - 1000 Foto's Voetbal

Het boek 1000 Foto's Voetbal van de auteur Berger, Yann & Serge Gressan is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1000 Foto's Voetbal" is tweedehands te koop vanaf € 15,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055612819
   
Soort boek
Hardcover


In precies 1000 foto's en ongeveer 30.000 woorden biedt dit boek een schat aan informatie over de voetbalsport, die ruim een eeuw oud is en bewezen heeft een universele aantrekkingskracht te bezitten. Voor sommigen is het een beroep, voor anderen een spel, maar voor iedereen een bron van vreugde en emotie. Het roept herinneringen aan langvervolgen tijden wakker, aan de grote namen van weleer: spelers, clubs, elftallen en stadions, die een onuitwisbare indrukt hebben nagelaten. Maar ook is in het boek een grote plaats ingeruimd voor het moderne voetbal, waarin vele miljoenen omgaan en veel meer op het spel staat dan alleen de sportieve eer.
Prijs
€ 15,95
Bekijk boek