> > > > > slik-je-dat

Joanna Blythman - Slik Je Dat?

Het boek Slik Je Dat? van de auteur Joanna Blythman is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Slik Je Dat?" is tweedehands te koop vanaf € 20,60 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 20,60 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789077788493
   
Soort boek
Paperback


Joanna Blythman is een bekroond onderzoeksjournalist en gezaghebbend commentator op de voedselketen. In eerder verschenen boeken schreef ze over: - de milieu impact van kweekzalm; - discutabele gezondheidsclaims; - de oorzaken van stijgende voedselprijzen; - de toename van obesitas. Ze legt in Swallow this haarfijn uit wat de voedingsindustrie allemaal met ons eten uitspookt. Misschien was je al voorstander van onbewerkt voedsel, en anders ben je dat zeker na het lezen van dit boek. Slik je dat? is de Nederlandse vertaling Enkele quotes uit haar boek: Smaakstoffen Smaakstoffen zijn additieven waarmee onverkoopbare producten toch verkocht kunnen worden aan mensen die denken dat voedsel en drank naar iets smaken waarnaar ze niet smaken Kleurstoffen Helaas voor consumenten die precies willen weten wat ze eten, en gelukkig voor voedselfabrikanten die veel speelruimte krijgen, maakt de EU juridisch geen verschil tussen synthetische en natuurlijke kleurstoffen. Net Echt Imitatie is de kern van de voedingsindustrie. Productontwikkelaars hebben een constante drang om iets te maken dat lìjkt op het origineel. Antioxidanten Ascorbinezuur is de beminnelijke ambassadeur van de antioxidanten en wordt vaak voorgesteld als vitamine C. Maar het is een fabrieksproduct, gemaakt door genetische gemanipuleerde maïs te fermenteren, en in elk geval door er een reeks chemische reacties op los te laten. Vers Voedselfabrikanten doen alles om het moment uit te stellen waarop hun producten hun leeftijd gaan tonen. Die behoefte is altijd sterker dan overwegingen van volksgezondheid. Daarom gebruiken ze allerhande al dan niet giftige conserveermiddelen en rekken daarmee de houdbaarheidsdata op.
Prijs
€ 20,60
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Joanna Blythman
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Swallow This

ISBN: 9780007548354


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 9,04
Tweedehands (0)
Shopped

ISBN: 9780007158041


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 17,00
Tweedehands (0)
Bad Food Britain

ISBN: 9780007219940


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 16,00
Tweedehands (0)