> > > > > goed-leven

Adam Boesten - Goed Leven

Het boek Goed Leven van de auteur Adam Boesten is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Goed Leven" is nieuw te koop vanaf € 24,90 bij Bol.com. "Goed Leven" is tweedehands te koop vanaf € 14,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 24,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 14,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Het zijn lastige tijden en velen van ons krijgen te maken met serieuze tegenslagen. Maar de bitterheid die hoort bij tegenslag zet ons aan tot het zoeken van oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Zo werkt ons brein. Tegenslagen kunnen ons nieuwe wegen doen inslaan en ons laten groeien. Er is veel navigatiehulp om beter te leven. Dat doel en de wegen ernaartoe vormen het thema van dit boek. Er zijn verschillende manieren om veilig door het leven te gaan. De harde methode is gebaseerd op vallen en opstaan en op schade en schande. De zachte methode is bewerkelijker, maar dat win je terug door minder verlies te hoeven incasseren en stommiteiten te besparen. Gegarandeerd kom je daarmee minder in aanvaring met de wereld, je wordt beter in ontmoetingen en in het vermijden van wanhoop of wrok bij vruchteloze projecten. Het kader wordt gevormd door de menselijke waarden en de individuele vermogens om het leven vorm en inhoud te geven. De omgeving kan een positieve invloed uitoefenen, maar zij kan mensen ook hun waardigheid ontnemen of verleiden tot een reusachtige verdraaiing van prioriteiten door het enorme scala van loopbaan- en consumptiemogelijkheden.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Goed Leven ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Goed Leven

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Goed Leven

Type: Paperback
ISBN: 9789402125047
Levertijd: 2 werkdagen

Aanbieder:
€ 24,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789402125047
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 14,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adam Boesten
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 24,90
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 17,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 22,60
Tweedehands (0)