> > > > > leiderschap-in-leven-en-werk

Adam Boesten - Leiderschap In Leven En Werk

Het boek Leiderschap In Leven En Werk van de auteur Adam Boesten is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Leiderschap In Leven En Werk" is nieuw te koop vanaf € 22,60 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 22,60 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Dit boek biedt oefeningen in levens- en loopbaanvaardigheden. Dit boek is ook geschikt voor mensen die bezig zijn een levensboek te schrijven en niet weten hoe dit aan te pakken. Het blijkt dat mensen het leuk vinden om gegeven vragen te beantwoorden en lijstjes met aandachtspunten te gebruiken. Er is een beknopt levensplan of loopbaangeschiedenis geschreven als alle vragen in dit boek zijn beantwoord en alle opdrachten gemaakt. Ten derde is een deel van het boek ook een leesboek met levensbeschrijvingen van bijzondere levens uit het verleden of de romanliteratuur. De individuele situatie op basis van eigen keuzes en wensen is het vertrekpunt. Op interactieve wijze wordt de lezer/gebruiker aangezet tot het onderzoeken, en realiseren van eigen voorkeuren, doelen, wensen en mogelijkheden. Doordat helderder wordt wat je eigenlijk wilt en wie je echt bent, ben je in staat betere doelen te stellen en keuzes te maken. Door dit alles kun je effectiever en met meer plezier stappen ondernemen om je leven in te richten. Je zult tegen grenzen aanlopen en tegenslag moeten verwerken, maar je hebt inmiddels geleerd om het in het vervolg anders aan te pakken en niet zonder meer op te geven.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Leiderschap In Leven En Werk

Type: Paperback
ISBN: 9789402119299
Levertijd: 2 werkdagen

Aanbieder:
€ 22,60


Andere populaire boeken van Adam Boesten
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Goed Leven

ISBN: 9789402125047


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 24,90
Tweedehands (1)
€ 14,50
Nieuw (1)
€ 24,90
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 17,95
Tweedehands (0)