> > > > > onder-een-hemel-van-sproeten

Alex Boogers - Onder Een Hemel Van Sproeten

Het boek Onder Een Hemel Van Sproeten van de auteur Alex Boogers is 4 maal gevonden, 2 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Onder Een Hemel Van Sproeten" is nieuw te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com. "Onder Een Hemel Van Sproeten" is tweedehands te koop vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl.

Nieuw (2) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (2) vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Na de dood van zijn vrouw bezoekt Jacob Mantel elke dag een van de meren in het bos, aan de rand van de stad. Het is nu al vierentwintig dagen geleden dat hij een ijsvogel heeft gezien. Bij het meer ontmoet hij Amy, een jong meisje met een verschrikkelijk geheim. Ze schrijft over haar leven in haar dagboek, maar langzaam weet Jacob haar vertrouwen te winnen. De heftige gebeurtenissen in het leven van Amy confronteren Jacob met de demonen uit zijn eigen verleden. Hij heeft aan zijn vrouw beloofd om de onschuld te bewaken. Maar hoe doe je dat?
Onder een hemel van sproeten is een confronterende roman over wraak, vergelding, vriendschap en verzoening.
Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Alex Boogers


Profiel van Alex Boogers
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Onder Een Hemel Van Sproeten

Type: Paperback
ISBN: 9789057599996
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 15,00
Onder Een Hemel Van Sproeten

Type: Paperback
ISBN: 9789057598364
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 20,50
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789057598364
   
Soort boek
Paperback


2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te overleven. Zo ook zijn buurmeisje Amy, die een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw.Ouderdom en jeugd, zwart en blank, volks en elitair: Alex Boogers schept een universum vol tegenstellingen. <em>Onder een hemel van sproeten</em> — een confronterende roman over afkomst, vriendschap en vergelding.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789057599996
   
Soort boek
Paperback


In een troosteloze volkswijk onder de rook van Rotterdam vecht iedereen om te overleven. Zo is daar de zwarte en stille jongen Harvey, voor wie elke dag hetzelfde is. Zijn buurmeisje Amy draagt een vreselijk geheim met zich mee. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw. Ouderdom en jeugd, volks en elitair: Alex Boogers schept opnieuw een bijzonder universum vol tegenstellingen. Dit maakt Onder<em> een hemel van sproeten</em> tot een urgente roman over afkomst, vriendschap en vergelding.
Prijs
€ 9,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Alex Boogers
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 9,99
Tweedehands (21)
vanaf € 7,50
Nieuw (2)
vanaf € 7,99
Tweedehands (15)
vanaf € 7,00
Nieuw (2)
vanaf € 9,99
Tweedehands (15)
vanaf € 7,95