> > > > > david-is-niet-bang

Angelique Bos - David Is Niet Bang

Het boek David Is Niet Bang van de auteur Angelique Bos is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "David Is Niet Bang" is tweedehands te koop vanaf € 36,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 36,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Angelique Bos weet als leerkracht, moeder en actieve kinderwerker hoe lastig het is om bijbelse leesboeken te vinden voor beginnende lezers. Ze heeft daarom zelf initiatief genomen om hier verandering in te brengen. Met als resultaat een nieuwe serie waarin bekende bijbelverhalen tot leven komen. David is niet bang is een leesboek op niveau M3. De verhalen hebben humor en de auteur veroorlooft zich fictieve vrijheden waar het gaat om het karakter van de hoofdpersoon. Het boek is voorzien van zwart-wit illustraties in het binnenwerk. Zeer geschikt als voor kinderen van groep 3. 'Het verhaal van David en Goliat. Hoe bekend is dat! Maar nu geschreven vanuit de persoon van David zelf. Waarin zijn vertrouwen op God heel mooi uitkomt. Door de eenvoudige taal al snel geschikt voor de beginnende lezer. Met leuke humor en taalgrapjes.' Vrouwke Klapwijk, adviseur Kinderboekenwijzer Angelique Bos woont in IJsselstein, is leerkracht op een bassischool, moeder van vier kinderen en actief kinderwerker. Liza-Beth Valkema (39) is illustratrice, moeder en kunstenares. Kinderen, dieren, milde humor en levendige kleuren zijn belangrijke thema's in haar werk. Ook legt ze veel herkenbare emoties in haar illustraties.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033832345
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 36,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Angelique Bos
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Jona Rent Weg

ISBN: 9789033832352


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 7,50
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 7,50
Tweedehands (0)
Ester Is Dapper

ISBN: 9789033832741


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 7,50
Tweedehands (0)