> > > > > jona-rent-weg

Angelique Bos - Jona Rent Weg

Het boek Jona Rent Weg van de auteur Angelique Bos is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Jona Rent Weg" is nieuw te koop vanaf € 7,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 7,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Angelique Bos weet als leerkracht, moeder en actieve kinderwerker hoe lastig het is om bijbelse leesboeken te vinden voor beginnende lezers. Ze heeft daarom zelf initiatief genomen om hier verandering in te brengen. Met als resultaat twee uitgaven waarin bekende bijbelverhalen tot leven komen. Jona rent weg is geschreven op niveau E3. De verhalen hebben humor en de auteur veroorlooft zich fictieve vrijheden waar het gaat om het karakter van de hoofdpersoon. Het boek is voorzien van zwart-wit illustraties in het binnenwerk. Zeer geschikt als geschenk voor kinderen van groep 3. Angelique Bos woont in IJsselstein, is leerkracht op een bassischool, moeder van vier kinderen en actief kinderwerker. Liza-Beth Valkema (39) is illustratrice, moeder en kunstenares. Kinderen, dieren, milde humor en levendige kleuren zijn belangrijke thema's in haar werk. Ook legt ze veel herkenbare emoties in haar illustraties.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Jona Rent Weg

Type: Hardcover
ISBN: 9789033832352
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 7,50


Andere populaire boeken van Angelique Bos
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 7,50
Tweedehands (0)
Ester Is Dapper

ISBN: 9789033832741


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 7,50
Tweedehands (0)
David Is Niet Bang

ISBN: 9789033832345


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 36,99