> > > > Arjan Boes

Auteur Arjan BoesArjan Boes
Over Arjan Boes
Arjan Boes is geboren en getogen in Enschede, maar heeft inmiddels veel van de wereld gezien. Gefascineerd door het menselijk denken en handelen schreef hij hierover al gedichten, columns, (reis)verhalen en blogs.

In 2012 besloot hij om zijn eerste boek te gaan schrijven. Door zijn aversie tegen onrecht en zijn liefde voor motorrijden was het onderwerp snel gekozen. Er een meeslepend en boeiend verhaal van te maken, was een uitdaging en leverde hem veel plezier op tijdens het schrijven. Mede door de positieve reacties van lezers werd hij extra gestimuleerd en schreef daarna nog twee spannende boeken: Fatale Liefde? en Schijnoffer. Alhoewel zijn verhalen fictie zijn, zitten er ook autobiografische elementen verwerkt in zijn boeken.

In 2016 is zijn eerste boek Gerechtigheid (2013) opnieuw uitgebracht in een herdruk. Inmiddels is hij begonnen aan zijn vierde thriller die medio 2017 zal verschijnen. Zijn boeken kenmerken zich door spannende verhaallijnen, verrassende wendingen en met aandacht voor de persoonlijke gevoelens en emoties van de hoofdrolspelers.
Bron: http://www.arjanboes-auteur.nl/over.html
Arjan Boes heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Arjan Boes heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Arjan Boes heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 1 boek gevonden van de auteur Arjan Boes


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Arjan Boes.
Het enige gevonden boek is Schijnoffer.

Tweedehands (1)
€ 21,60