> > > > > woudboerderijtjes

Bauke Boersma - Woudboerderijtjes

Het boek Woudboerderijtjes van de auteur Bauke Boersma is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Woudboerderijtjes" is nieuw te koop vanaf € 22,50 bij Bol.com. "Woudboerderijtjes" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij www.deboekenhoeve.nl.

Nieuw (1) vanaf € 22,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf € 10,00 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Overal in de Friese Wouden, het boomrijke landschap in het oosten van de provincie, zijn woudboerderijtjes te vinden. De bewoners van deze kleine boerenbedoeninkjes hadden meestal een gemengd bedrijf. Hun schamel inkomen werd aangevuld met verdiensten uit werk als dagloner. Tegenwoordig worden deze schilderachtige 'pareltjes van de Wouden' ernstig bedreigd. Veel woudboerderijtjes worden gesloopt of lelijk gemoderniseerd. Maar er zijn ook bewoners die hun oude monument met liefde in stand houden of op een verantwoorde manier nieuwbouw plegen. Dit kleurrijke boek geeft voor het eerst een veelomvattend beeld van de woudhuisjes en hun bewoners.

Bauke Boersma beschrijft bovendien het harde leven van deze 'wrotters' en fotograaf Fonger H. de Vlas brengt de huizen levendig in beeld.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Woudboerderijtjes

Type: Paperback
ISBN: 9789033009044
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 22,50
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Bauke Boersma | woudboerderijtjes | kleine boeren op friese zandgronden. Overal in de Friese Wouden, het boomrijke landschap in het oosten van de provincie, zijn woudboerderijtjes te vinden. De bewoners van deze kleine boerenbedoeninkjes hadden meestal een gemengd bedrijf. Hun schamel inkomen werd aangevuld met verdiensten uit werk als dagloner. Tegenwoordig worden deze schilderachtige 'pareltjes van de Wouden' ernstig bedreigd. Veel woudboerderijtjes worden gesloopt of lelijk gemoderniseerd. Maar er zijn ook bewoners die hun oude monument met liefde in stand houden of op een verantwoorde manier nieuwbouw plegen. Dit kleurrijke boek geeft voor het eerst een veelomvattend beeld van de woudhuisjes en hun bewoners. Bauke Boersma beschrijft bovendien het harde leven van deze 'wrotters' en fotograaf Fonger H. de Vlas brengt de huizen levendig in beeld. ISBN: 9789033009044 Paperback - Friese Pers Boekerij - Leeuwarden - 2010 - 160 pag. Gebruikte softcover in zeer goede staat.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033009044
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 11,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033009044
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bauke Boersma
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Laaksum

ISBN: 9789033010934


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,95
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 13,70
Nieuw (0)
Tweedehands (1)