> > > > > ik-ben-9

Bauke Borsboom - Ik Ben 9

Het boek Ik Ben 9 van de auteur Bauke Borsboom is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ik Ben 9" is tweedehands te koop vanaf € 23,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 23,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789492343093
   
Soort boek
Hardcover


'Ik ben 9', een prachtig boek over de ontwikkelingsfase<br />van de negenjarigen. Een must voor negenjarigen, ouders,<br />leerkrachten en zorgbieders die met negenjarige kinderen<br />werken.<br />Dit prachtige en unieke boek van Bauke Borsboom kan helpen in<br />deze onzekere periode. Alle negenjarigen in dit boek vertellen hun<br />verhaal en laten hun gezicht zien. Een prachtig aanknopingspunt voor<br />gesprekken met jouw negenjarige. Misschien wel een fijne uitnodiging<br />voor het kind om een eigen verhaal te schrijven.<br />Jeannette Bakker, directeur van de 'Magie van Kindercoaching'<br /><br />RECENSIE<br />Kinderen die (bijna) 9 jaar zijn, komen van een fantasierijke sprookjeswereld langzaam in het 'echte' leven terecht. Dat kan knap lastig zijn! Ze horen niet meer bij de kleintjes en nog net niet bij de groten. De emoties van negenjarigen gaan op avontuur en kunnen alle kanten op; soms lijkt het wel alsof deze kinderen in de pubertijd zitten. In deze uitgave vertellen ruim vijftien kinderen in laagdrempelige, luchtige interviews en dagboekfragmenten over hoe het is om 9 jaar te zijn. Wat is er leuk? Wat is er lastig? Wat hebben ze nodig? Het bijna vierkante boek bevat grote (portret)foto's in matte kleuren met teksten in overwegend vrij grote letters. Daarnaast zijn ook kleurenfoto's en enkele kindertekeningen opgenomen. Tussen de kind-ervaringen door staan tips en weetjes die naar de (jonge) lezer toe geschreven zijn. Achterin is uitgebreide informatie opgenomen voor ouders, verzorgers of andere opvoeders. Bevat verder informatie over de auteur (kindercoach en fotografe) en een literatuuroverzicht. Dit stevige, mooi verzorgde boek wil ouders, opvoeders en kinderen laten zien dat zij niet de enigen zijn voor wie deze fase soms moeilijk kan zijn. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar. <br /><br />S. Mulder
Prijs
€ 23,75
Bekijk boek