> > > > > 2139-weetjes-over-de-hersenen-psyche-en-voeding

Ben Bouter - 2139 Weetjes Over De Hersenen, Psyche En Voeding

Het boek 2139 Weetjes Over De Hersenen, Psyche En Voeding van de auteur Ben Bouter is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2139 Weetjes Over De Hersenen, Psyche En Voeding" is tweedehands te koop vanaf € 28,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 28,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048433315
   
Soort boek
Paperback


90 tot 98% van je gedachten zijn gelijk aan die van gisteren. Het DNA van een banaan is voor 50% gelijk aan dat van ons. Het DNA van een muis voor 97%. Als je tv kijkt, is het brein minder actief dan als je slaapt. Een vrouwenbrein is lichter dan dat van een man. Hoe kan je de kans op alzheimer verkleinen? Witte wijn komt van blauwe druiven. Waarom huilen vrouwen sneller dan mannen? Slimme mensen hebben meer koper en zink in hun haar. Dat je maar een paar procent van je brein gebruikt, is kletskoek. Je brein weegt drie keer zoveel als je hart. Angst kun je aan- en afleren. Dit boek staat bomvol met weetjes en nuttige adviezen. Leuk om te lezen of om cadeau te doen. Kijk ook op www.benbouterboeken.com
Prijs
€ 28,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ben Bouter
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 18,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,95