Bob Bouhuijs - Quna

Het boek Quna van de auteur Bob Bouhuijs is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Quna" is nieuw te koop vanaf € 14,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Na woelige tijden is er rust aangebroken op de planeet Quna. De monsterlijke unra zijn bijna uitgeroeid en het quaraal, een drank die primitieve driften onderdrukt, heeft vrede en harmonie gebracht. Wanneer de ouderen de gemeenschap een aantal dagen verlaten om te mediteren, wordt het leiderschap tijdelijk overgedragen aan de jonge Rekan. Zijn onervarenheid maakt hem tot een gewillig slachtoffer van de manipulatieve Etrena. Zij zet hem aan tot een roekeloze daad die een tijd vol passie, verraad en oorlog inluidt.

Zullen de primitieve driften de groep in het verderf storten of kan Xora, de wijze ervaren leider, het tij nog keren?Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Quna

Type: Paperback
ISBN: 9789051797916
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 14,90


Andere populaire boeken van Bob Bouhuijs
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 17,95