> > > > > advocatentuchtrecht

Boekman - Advocatentuchtrecht

Het boek Advocatentuchtrecht van de auteur Boekman is 5 maal gevonden, 1 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Advocatentuchtrecht" is nieuw te koop vanaf € 32,50 bij Bol.com. "Advocatentuchtrecht" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 32,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Het advocatentuchtrecht blijft onverminderd in de aandacht. De advocatuur zelf ziet in dat het onderwijs in de beroepsopleiding voor stagiaires er een serieus accent op moet leggen en ook de gevestigde advocaat kan zich niet veroorloven het tuchtrecht te verwaarlozen. Daarbij komt dat ook in politieke kringen belangstelling voor het tuchtrecht en zijn maatschappelijke betekenis wordt getoond. Sinds twintig jaar biedt dit boek de helpende hand bij het zoeken naar antwoorden die het tuchtrecht, door de mond van de tuchtrechter, op vragen omtrent het gedrag en handelen van advocaten geeft. Het is daarbij een hulpmiddel voor de tuchtrechter zelf geworden maar ook voor iedereen die belangstelling voor het tuchtrecht heeft. Advocaten zelf kunnen eruit leren hoe over hun handelen in het licht van het algemeen belang van een goede beroepsuitoefening wordt geoordeeld. Het boek geeft een systematische bewerking van uitspraken van het Hof van Discipline waardoor inzicht wordt gegeven in de regels die het handelen van advocaten bepalen. De betrekking tot cliënten, de rechter, de wederpartij en andere advocaten worden behandeld met ook aandacht voor het tuchtprocesrecht. In deze druk is de nieuw ingevoerde procedure inzake het spoedshalve schorsen opgenomen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Advocatentuchtrecht

Type: Paperback
ISBN: 9789013112009
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 32,50
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Deventer : Kluwer, 2007. 4e druk. Paperback. 218 pp. Nederlandse tekst. Conditie : als nieuw. Mailorder only - Alleen verzending mogelijk. Condition : very good copy . ISBN 9789013049008
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013049008
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 27,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013049008
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 30,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013002034
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 30,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Boekman
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.