> > > > > welke-kleur-heeft-jouw-parachute-20092010

Bolles - Welke Kleur Heeft Jouw Parachute? 2009-2010

Het boek Welke Kleur Heeft Jouw Parachute? 2009-2010 van de auteur Bolles is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Welke Kleur Heeft Jouw Parachute? 2009-2010" is tweedehands te koop vanaf € 8,37 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,37 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057122798
   
Soort boek
Paperback


Het meest succesvolle banenboek ter wereld is geheel aangepast aan de huidige economische situatie. Stap voor stap laat Bolles zien hoe je ook in economisch zware tijden je droombaan kunt vinden. Bolles geeft een inspirerend en gedetailleerd plan om je carrière of je leven te veranderen. Deze herziene editie bevat vele praktische oefeningen en tips waarmee werkzoekers en carrièreplanners antwoord krijgen op drie basisvragen: <br />1. Wat? (kan ik, wil ik in mijn leven doen, is mijn ideale loopbaan, de baan van mijn dromen)<br />2. Waar? (moet ik zoeken naar een baan, wil ik werken en wonen)<br />3. Hoe? (krijg ik een werkgever te spreken, voer ik een sollicitatiegesprek, onderhandel ik over het salaris, kom ik terecht waar ik wil)<br /><br />Om Fortune te citeren: de Parachute is ‘de gouden standaard van de loopbaangidsen’. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.<br /><br />Over eerdere edities: <br /><br />‘De kracht van Bolles is zijn persoonlijke coaching. Hij probeert de lezer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfdiscipline bij te brengen zonder dat overigens met zoveel woorden te benoemen.’ – de Volkskrant<br /><br />
Prijs
€ 8,37
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bolles
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 22,25